Handsome XO
117篇遊記
Hyatt Regency Club
Hyatt Regency Club
Hyatt Regency Club Happy Hour
Hyatt Regency Club Happy Hour之魚生
Hyatt Regency Club Happy Hour之生果杯
東京凱悅酒店免費巴士
東京凱悅酒店免費巴士

我地四年前黎東京時已經住過「東京凱悅酒店」(Hyatt Regency Tokyo),當時對酒店o既房間、設施、配備、服務、膳食等各方面都好滿意,加上大家對酒店附近o既地區都頗為熟識,所以今次重臨東京,我地再一次入住凱悅酒店

凱悅酒店其中一個賣點就係其免費來回新宿站o既巴士服務,客人可方便地前往新宿站附近o既商店、百貨公司,如小田急及高島屋,更可容易地轉搭地鐡去其他地區。巴士準時,車長有禮,落雪都冇問題,真係安排得好好

記得上次黎凱悅酒店時,早餐服務係喺大堂升降機旁o既coffee shop進行。四年後o既今次就唔同咗,酒店喺九樓增設咗個Hyatt Regency Club,客人除咗可以朝早6:30-10:00喺club內享用早餐之外,6:30am-10pm亦可隨時飲用咖啡、汽水、果汁等,Happy Hour 6:00-8:00pm更可嘆番幾杯,仲有多款小食送酒添,其中包括麵包、魚生、生果杯、蛋糕、薯片等,睇相都知豐富呀!哈,唔洗諗,下一次再黎日本都一定會再住凱悅酒店

評分: 設備5   服務5   環境5   衛生5   抵住4
相關遊記

東京狂食狂購三日遊  (日本)
(旅程日期: 2014-03-07 至 2014-03-09)
發表日期: 2014-04-22

四年前肥肥家族曾經去過東京睇櫻花,兩年前就乘坐超豪華o既Crystal Serenity郵輪暢遊歐洲多過地區,兩次旅遊o既靚景同美食到而家小肥都仍然歷歷在目;坐完郵輪河時,大家其實都已經開始幻想緊如果兩個...

發表日期: 2014-05-23

28日(大雪)

肥肥家族每次出門旅遊,都必定會預先編排好每日o既行程,因團友眾多,所以出發前兩三個月,我地就開始集齊各人o既特別要求...

發表日期: 2014-05-30

29日(小雪)

由於早一日落大雪,為怕交通會造成影響及安全理由下,我地結果留咗喺新宿活動,並將原本o既行程計劃順延至翌日,即離開東京前o既一天。嗰日...