顯示:所有  笑臉笑臉  OKok  喊臉喊臉
列表形式      文章形式
共 1 篇評論
好孩子 Philip
2篇遊記

我返黎喇! 東京! 回鄉係每年指定既動作啦! 幾忙都要去一次, 理得佢日圓升, 問題係有咩野可以引到好孩子要即刻去咁解!? 第一個原因係有 LONG VACATION 影子既日劇 BUZZER BEAT 零秒出手個籃球場廣告板場景, 如果唔去既話, 以後就唔會再見到; 第二就係真係較都無咁準, 上戶彩開演唱會, 兩個理由, 又 URGENT 又 IMPORTANT, 咁梗係去啦!

番到新宿 shop 左一陣, 九點幾去搵 "波波" 食飯喇!

七色てまり (なないろてまり)

東京都新宿区新宿3-28-10 ヒューマックスパビリオン新宿東口 5F

波波店其實係七色てまり, 係一間飲野放題吹水食串燒既食店!

一入到去就會見到有四個大波波0係中庭, 0個晚都幾滿! 波波室都滿哂 lu!

睇下個間格, 真實環境同圖中一樣咁靚!

我地兩個人被安排坐 bar 枱, 唔緊要呀! 環境都幾有特色, 又坐得舒服!

侍應推介飲野放題, 有無食野放題先?!

波波店有波波壽司, 留意 order 每款兩件起, 想一粒一粒咁食都唔得 tim!

侍應推介馬肉, 我唔忍心呀大佬! d 馬咁可愛咁乖!

老老實實, 味道比回轉天差, no good!

反而雞肉串好味, 本身雞肉加少少軟骨夾雜住已經唔錯, 仲可以配唔同既醬料食, 最特別既係右上角既明太子雞肉串!

心形蝦又擺得幾靚 woh! 呢對蝦付我諗起 ebi chan 既心形"手印"!

二人埋單圍番港紙三百幾元, 呢個波波店七色てまり環境唔錯, 飲野吹水 ok! 食野就唔好喇!

日頭機第一日行程無左大半日, 好唔見駛...第二日正式開始 Happy Magic X Buzzer Beat 之旅!!!

buzzer beat, 零秒出手,山下智久,北川景子,日劇,上戶彩,HAPPY MAGIC,日本,好孩子,東京,新宿,遊記,旅行,自遊行