顯示:所有  笑臉笑臉  OKok  喊臉喊臉
列表形式      文章形式
共 3 篇評論 ,正顯示第 1 至 3 篇評論
Manlie
7篇遊記
適逢今天是白色情人節,去了Tokyo Disneyland逛逛!怕今天會多人,門票已在昨天在大黑屋買定了。由新宿出發,先搭JR山手線到東京駅,再轉京葉線或武藏野線到舞濱駅,行去京葉線條路都幾長,就好似由香港站行去中環站的2-3倍..全程約40MINS就到了!

今年是Tokyo Disneyland 25周年紀念,周圍都有25周年紀念佈置呢!而且下午及晚上的花車巡遊比香港精彩,尤其是晚上的花車巡遊,好靚!但因為強風,取消了煙火匯演..有點遺憾~
評分: 值得去4

係入面整既紀念品
係入面整既紀念品
戰利品
戰利品
今日好好天....仲成日見到太陽伯伯添,去到舞浜站,再轉迪士尼車先到(單程200日圓),一來一回就要400日圓啦~

入到去覺得個feel同另一面好唔同,呢面好美國feel,西方d...可能要配合海洋主題,未行到入去已經有好多主題人物同你影相...不是太多人啦~我地都影到!

今次無咩玩佢地d遊戲,志在入黎睇下風景,影相同買佢地d精品禮盒~只有呢度先買到印有tokyo sea disney resort....好開心~

入場價錢: 每人5800日圓
評分: 值得去5

亞瑜(AYU)
9篇遊記
這天是迪士尼辦萬聖節活動的最後一天.
這天是迪士尼辦萬聖節活動的最後一天.
值得一看
值得一看
jack's cookie
jack's cookie
送給朋友的手信1
送給朋友的手信1
送給朋友的手信2
送給朋友的手信2

我地在迪士尼玩足十小時!表演SHOW很落本!有煙火有音樂有舞蹈有美女有美男有趣緻公仔人物全場靚衫排場勁etc....我本身唔好迪迪尼都覺得是一場GOOD SHOW!個花車巡遊很盛大.無論表演者同遊人個個人都好high!

可惜既係...因為行到對腳已經唔係自己了+我地攰到不似人型 所以無等到八點半的煙花表演,加上要趕返去新宿join老闆佢地食晚飯,唯有走了。

評分: 值得去5